Контакт

Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.

Побарај поддршка
Support
Geral 9H ás 13H das 14H ás 19H

Para questões gerais

Geral 9H ás 13H das 14H ás 19H
Побарај поддршка
Support
Financeiro/Vendas 9H ás 18H

Para questões acerca de pagamentos e vendas

Financeiro/Vendas 9H ás 18H
Побарај поддршка
Support
Suporte Técnico 24H/7

Para questões técnicas e de assistência

Suporte Técnico 24H/7
Побарај поддршка
Support
Departamento Abuso

Para reportar abusos no serviço

Departamento Abuso